söndag 30 november 2008

Älskling

Övningskörning stod på schemat idag. Pappa sa att jag var duktig fast det var så längesen vi körde och det var ju kul :) Jag känner mig faktiskt rätt säker på det nu.. När vi kom hem blev det att se på Sveriges handbollsmatch med älsklingen, mot Rumänien, och det blev vinst! Jag saknar handbollen när jag kollar på det men sen när jag börjar tänka mer på det och varför jag slutade så känner jag ändå att jag gjorde rätt val. Såklart saknar jag alla tjejer och de roliga stunderna, men det fanns ju en anledning till att jag slutade. Jag trivs ju mycket bra med att träna som jag gör nu, på Friskis, med Soffan eller Evve :) Därför ångrar jag mig inte!

Kvällen avslutades med att se på GG och Parlamentet med älsklingen :D

Älskling, du är det bästa som finns och jag kommer alltid finnas vid din sida, vad som än händer. Varje sekund med dig är dyrbar och helt underbar. Du gör mig lycklig på ett vis som ingen annan kan och du betyder så himla mycket för mig. Tack för att du finns!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3


3 kommentarer:

Alex sa...

åå så himla fint älskling :D Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag ska alltid vara din. Det finns ingen annan än du i mitt liv. Du gör mig så himla glad (:
det finns ingen som du, du betyder allt för mig. jag kommer alltid älska dig.

kärlek till min underbaraste, finaste, sötaste Cissi<3

Anonym sa...

naw, vad söta!

/Malin
www.glife.se/malins

EVVE sa...

Hur kan nått vara bättre än att träna med mej lixom, du valde rätt göllet <3