torsdag 11 juni 2009

School's out for summer

Sista skoldagen idag då, både skönt och lite tråkigt. Skönt för att det är lov såklart och tråkigt för att man inte kommer träffa klassen på ett tag. Det mest tråkiga är ju självklart att inte Sofia kommer gå kvar i klassen efter sommaren! Det kommer bli så himla konstigt att inte gå i samma klass som henne längre eftersom att det har blivit totalt 7 år nu! Men jag tror att hon kommer få det underbart i USA och hon kommer ju faktiskt tillbaka nästa år :)

Fatta glädjen när jag fick sms om att mina skor kom igår! Perfekt till skolavslutningen ju!! Åkte och hämtade dem nyss på Ica Flamman och satte på mig dem direkt när jag kom hem. Dom är underbart snygga men kanske liite för höga. Fast det struntar jag i för jag är helt jävla kär i dem! Grr på dem..

Imorgon står skolavslutning och student på schemat. Kan inte fatta att det är våran tur nästa gång! Synd bara att vädret kommer bli kass och att man kanske inte kan gå barbent som man egentligen vill.. Ska ändå bli riktigt kul att se älsklingen springa ut och vara jättelycklig! :)


Skorna!

1 kommentar:

Sofia sa...

pusspusspusspusspusspusspuss