måndag 8 juni 2009

090608

Varför ska alltid jag bli drabbad av förkylningar när dom är i farten? Måste ha sämsta imunförsvaret nånsin.. Hade bara en lektion i skolan idag ändå så jag antar att jag inte missade särskilt mycket. Det enda jobbiga vi har kvar nu är den muntliga redovisningen imorgon i Svenska C som jag inte ens har börjat med. Jag har idétorka helt enkelt.

Helgen var i alla fall väldigt mysig. Balen i lördags går ju inte att sätta ord på. Det var helt sjukt vackert och jag rös i hela kroppen när jag såg Sofia, Elin och Matilda glida in i sina fina klänningar. Nu är det bara ett år kvar tills min tur och jag kan inte annat än längta! Alex och jag hade tänkt att gå ut på Ågatan på kvällen för att kolla läget men vi var så trötta att vi somnade istället. Kanske var bra för min del egentligen eftersom jag skulle upp hyffsat tidigt i söndags för att jobba. Inte världens roligaste kanske, men pengar är pengar!

Nu: ska jag kolla på film och mysa ner mig under täcket
Sofia, Elin, Matilda och Fredrik. Snodde bilderna av dig Elin för jag var så smart och glömde kameran! Hoppas det var lugnt? ;)

1 kommentar:

elin sa...

Det va hellugnt! :)
jag försökte hitta er med blicken när vi dansade men det gick inte rikigt :P hihi
puss på fin cissi!