måndag 8 december 2008

you can't hurry love

har fastnat på min hjärna, kanske texten stämmer? Är i alla fall glad för din skull, K. :) Hoppas du vet det!

Det är bara 16 dagar kvar till julafton och jag vet fortfarande inte om vi ska vara hemma eller i Växjö. Det var så himla längesen jag träffade Beccisen, så det skulle vara kul att träffa henne! Samtidigt vill jag vara hemma där hela familjen kan vara och dessutom kunna träffa min underbara älskling. Svårt val.. Får låta övriga familjen bestämma ;) Förresten är jag klar med alla julklappar till familjen, nu har jag bara några kvar som jag ska köpa till. Visst är det mysigt med julen? :)

Idag har jag läst ut "Ett öga rött", en bok skriven med fel svenska, som vi läst i skolan. Alltså orden är omkastade och ibland felstavade.. Det var jobbigt i början, men man vande sig efter ett tag :) Soffan och jag har tränat också, körde ett core-pass idag! Kommer nog få träningsvärk i magen och armarna.. Haha.. Förresten Malin och Danni, förbered er på att jag lägger ut filmen eller bilderna imorrn på bloggen ;)

puss C

2 kommentarer:

Alex sa...

Jag hoppas verkligen att du är hemma så jag får träffa dig på julafton:D det skulle vara så mysigt att vara med varandra på julen(: tycker du inte det?...
kysskyss<3

Anonym sa...

haah, jaha.. men räkna med hämd!!

/M