söndag 14 december 2008

Ikano och pepparkaksbak

Hela familjen (inte Jacke då) och Alex åkte ut till Tornby en sväng i förmiddags. Jag hittade två par vinterstövlar på Skopunkten, ett par svarta och ett par bruna! Helt lycklig blev jag eftersom att pappa köpte dem åt mig. Det ligger ju en liten historia bakom det där med att hitta vinterskor, så tro inte att jag är helt bortskämd ;) Haha. Efter denna lyckliga stund gick vi till Ikano och letade julklappar. Jag hittade inget eftersom jag redan är klar med de flesta, men de andra hittade lite. Riktigt mysigt var det! Förresten är det bestämt nu att vi ska fira jul hemma, ganska skönt ändå..

När vi kom hem åt vi god mat och bakade pepparkakor! Vi satte på en julskiva samtidigt och just då fick jag min allra första julkänsla :) Det där med pepparkaksbakning slutar alltid med att man sitter och käkar upp degen och fast man försöker dölja det är det alltid nån som kommer på en!

Imorgon blir Mullan 17 år. Och det ska firas!! :D Be prepared.. Mohahaaaaa..

puss C

2 kommentarer:

Alex sa...

hihi! jag tror jag såg dig alla gånger när du käkade degen :P haha det var inte så lätt att dölja det! det var kul att jag lyckades med kalle(; hehe och så var det gott att äta "lite" deg ;D
kyss<3

Anonym sa...

hahah, ja jag fick en lättare chock där alltså..
men ni är allt bra (; <3

/M