fredag 25 mars 2011

You are perfect to me

Hej bloggen! Det var ett tag sen jag skrev nu men jag har haft så mycket roligt för mig så jag har verkligen inte hunnit skriva. Kan göra en kort resumé:

Onsdag: Träffade min fina Evelina på stan och shoppade, åt taco bar och bara myste. Riktigt härligt väder var det också - toppen! Runt fyra var jag hemma och då tog jag 10 minuters power nap innan jag drog till jobbet där jag var mellan 17-01. Lång men rolig dag!

Torsdag: Åkte till Sofia på förmiddagen och hängde där ett tag innan vi åkte till sjukhuset en sväng. Därefter käkade vi lunch och myste lite och vid 18 kom även Kriss dit. Sjukt underbart att träffa bruden som annars bor i Uppsala och pluggar. I alla fall, vi köpte hem pizza, pratade om allt möjligt och bara umgicks.

Idag: Har varit iväg en sväng på stan där jag fixade mina naglar hos Natta. Jag fick ett permanent nagellack som ska sitta i tre veckor och färgen jag valde var självklart rosa, haha. Sen åkte jag hem och nu sitter jag på sängen och chillar. Snart kommer Alex och då ska vi åka till netonnet och fixa nånting, kommer inte ihåg vad. Sen ikväll, närmare bestämt 21, blir det jobb för min del fram till 04.

2 kommentarer:

Evsan sa...

Jag vill se naglarna :D

Cissi sa...

Väntar på att Natta ska lägga upp bilerna på fb, hon tog nämligen både för - och efterbilder när jag var där! :)